Släpvagnar

”Vi har byggt Sveriges mest uthålliga och starkaste släp i över 40 år. Vi är norrlänningar och vi bygger för norrlänningar” – citat av 4P Släpvagnar

släpvagn

Att välja rätt släpvagn

Vi på Umeå Skog & Trädgård är stolta återförsäljare av 4P Släpvagnar. En släpvagnstillverkare som hållit på i över 40 år. De säger själva ”Vi är norrlänningar och tillverkar släp för norrlänningar” – det passar oss här i Umeå alldeles utmärkt. Så när du ska köpa en släpvagn är vi stolta att kunna sälja produkter tillverkade av oss norrlänningar själva.

Då vi är i Norrland måste släpvagnarna klara av långa och kalla vintrar med mycket snö och massor av minusgrader. Släpen måste klara av de förutsättningar som vi själva lever efter, därför ska du välja ett släp från 4P som bland annat testar sina släpvagnar på världens största naturliga testbana. Bor du i övriga Sverige får du kvaliteten och uthålligheten på köpet.

Hos Umeå Skog & Trädgård kan vi hjälpa dig att välja bland ett brett sortiment släpvagnar från 4P. När det är dags att köpa en släpvagn så hjälper vi dig utifrån ditt behov.

släpvagnar detaljer
släpvagn
produktion av släpvagn
släpvagn och skoter

Serien ”Racing” har flakbredden 150 cm och är perfekt om du vill lasta en skoter och packning. Önskar du lasta två skotrar i bredd är ”Touring” rätt serie för dig med en flakbredd på 185 cm. Behöver du ännu mer lastutrymme har vi ”Expedition” med en flakbredd på hela 220 cm.

Självklart kan vi även hjälpa dig tillrätta med frågor som körkortsbehörighet och lastvikter. På körkortsportalen kan du läsa mer om vilka regler som gäller för de olika körkortsklasserna.

På trafikverkets släpvagnskalkylator kan du ta reda på hur tungt släp din bil får dra.

Ett släp skall vara smidigt, lätt att backa, enkelt att tippa och gå följsamt efter dragbilen. Släpvagnen skall också vara uthålligt och hållbart. Hos Umeå Skog & Trädgård hjälper vi dig hitta släp som har dessa egenskaper. Köp din släpvagn hos oss så levererar till hela Norrland från Norrland. Vi säljer släp från 4P- en släpvagn som varar livet ut.