Släpvagnar Umeå

”Vi har byggt Sveriges mest uthålliga och starkaste släp i över 40 år. Vi är norrlänningar och vi bygger för norrlänningar” – citat av 4P Släpvagnar

släpvagn

Att välja rätt släpvagn

Är du i behov av att köpa släpvagn i Umeå med omenjd? Då har du hittat rätt. Vi på Skog & Trädgård Umeå är stolta återförsäljare av 4P Släpvagnar. En släpvagnstillverkare som verkat i över 40 år. De säger själva ”Vi är norrlänningar och tillverkar släp för norrlänningar” – det passar oss här i Umeå alldeles utmärkt. Så när du ska köpa en släpvagn är vi stolta att kunna sälja produkter tillverkade av oss norrlänningar själva.

Då vi är i Norrland måste släpvagnarna klara av långa och kalla vintrar med mycket snö och massor av minusgrader. Släpen måste klara av de förutsättningar som vi själva lever efter, därför ska du välja ett släp från 4P som bland annat testar sina släpvagnar på världens största naturliga testbana. Bor du i övriga Sverige får du kvaliteten och uthålligheten på köpet.

Hos Umeå Skog & Trädgård kan vi hjälpa dig att välja bland ett brett sortiment släpvagnar från 4P. När det är dags att köpa en släpvagn så hjälper vi dig utifrån ditt behov.

släpvagnar detaljer
släpvagn
produktion av släpvagn
släpvagn och skoter

4P släpvagnar Umeå

“Inte ett släp för vem som helst”, detta är ledorden för 4Ps fantastiska släpvagnar. Vi är återförsäljare av 4P släpvagnar, något som vi är stolta över. 4p levererar släpvagnar av mycket hög kvalitet som är anpassade för de tuffaste klimaten.

Serien ”Racing” har flakbredden 150 cm och är perfekt om du vill lasta en skoter och packning. Önskar du lasta två skotrar i bredd är ”Touring” rätt serie för dig med en flakbredd på 185 cm. Behöver du ännu mer lastutrymme, så har vi modellen ”Expedition” med en flakbredd på hela 220 cm. Önskar du mer specifik information om 4P och deras produkter och verksamhet så kan du läsa mer här.

Självklart kan vi även hjälpa dig tillrätta med frågor som körkortsbehörighet och lastvikter. På körkortsportalen kan du läsa mer om vilka regler som gäller för de olika körkortsklasserna.

På trafikverkets släpvagnskalkylator kan du ta reda på hur tungt släp din bil får dra.

Ett släp skall vara smidigt, lätt att backa, enkelt att tippa och gå följsamt efter dragbilen. Släpvagnen skall också vara uthålligt och hållbart. Hos Umeå Skog & Trädgård hjälper vi dig hitta släp som har dessa egenskaper. Köp din släpvagn hos oss så levererar till hela Norrland från Norrland. Vi säljer släp från 4P- en släpvagn som varar livet ut.

Välkommen att kontakta eller besöka oss om du är intresserad av att köpa släpvagn i Umeå.

Tillbehör

Superglides
Superglides
Superglides II Pro skyddar golvet i ditt släp samtidigt som de gör lastning och lossning mycket smidigare.
Superclamp
Superclamp
Ett lättanvänt och pålitligt system för att fästa snöskotrar under transport. Superclamp II spänner fast skotern genom att klämma åt över skidorna.
Superclamp REAR
Superclamp REAR
Superclamp Rear fäster skotern genom att klämma ner över boggieskenan och dra åt mot öglan i golvet.
Stenskottsskydd
Stenskottsskydd
Skydda din kåpa mot fula märken och skador från stenskott och salt.
Superglides
Aluminiumfälgar
Uppgradera till aluminiumfälgar för en sportigare och snyggare stil på din släpvagn.
Lås till släp
Lås
Skydda din investering med ett godkänt kraftigt lås till din släpvagn.
Skiglide 4p
Skiglide

4P Skiglide är uppdaterad och matchar nu vagnarna. Det bästa skydd din skoter kan önska sig vid lastning och lossning.