loader image

Robotgräsklippare

TILL SOMMAREN KOMMER VI ATT ERBJUDA FLER MÄRKEN OCH NYA MODELLER AV ROBOTGRÄSKLIPPARE, BÅDE MED SLINGA OCH SLINGLÖST!

VI KOMMER UPPDATERA PRISET OCH MODELLER EFTERSOM!

Är ni en förening, samfällgihet eller fastighetsägare som funderar på en Robotlösning? Kontakta gärna oss och låt oss räkna på vad det skulle kosta er för just eran yta. Vi erbjuder Leasinglösningar och avbetalningar.

 

 

Tips & tricks

Tänk på att sköta om din robotgräsklippare, då kommer den bli en trotjänare i många år framöver.

För den teknikintresserade finns appen Automower Connect till vissa modeller. Med hjälp av den kan du kommunicera direkt med din Husqvarna Automower – och din gräsklippare kontaktar dig om något problem skulle uppstå.

Automower med fasta installationspriser

Vi har fasta priser för vissa av våra modeller av Automowers, nedan ser du vad dom vanligaste modellerna kostar med installation hos dig.

Automower 305

Klipper yta upp till 600m²

Husqvarna Automower 305 har en kompakt design och passar perfekt för den mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m². Den hanterar enkelt sluttningar med en lutning på 40%

 

Automower 310 MARK II

Klipper yta upp till 1000m²

Med sin kompakta fyrhjulsdesign tar Husqvarna Automower 310 MARK II robotgräsklippare enkelt hand om gräsmattor på upp till 1000m².

 

Automower 315 MARK II

Klipper yta upp till 1500m²

När du tar hand om gräsmattor på upp till 1500m² gör Husqvarna Automower 315 Mark II robotgräsklippare jobbet åt dig.

Automower 405X

Klipper yta upp till 600m²

Husqvarna Automower® 405X – en pålitlig och högpresterande modell i X-line-serien, lämpad för mindre gräsmattor. Den klipper komplicerade gräsmattor upp till 600m².

Automower 415X

Klipper yta upp till 1500m²

Husqvarna Automower® 415X – en pålitlig och högpresterande modell i X-line-serien, lämpad för komplexa gräsmattor upp till 1500m², med systematisk klippning för perfekt klippta smala passager.

Automower 420

Klipper yta upp till 2200m²

Automover 420 är en välutrustad, stor robotgräsklippare för effektiv klippning av ytor upp till 2200m².

Automower 430x

Klipper ytor upp till 3200m²

Avancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att förhandla om utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder och tuff terräng.

Automower 450X

Klipper ytor upp till 5000m²

Exklusiva Husqvarna Automower® 450 X-Line är en fullstor, robust och effektiv robotgräsklippare anpassad för de största och mest avancerade gräsytor på upp till 5000 m².

  

 

 

 

 

 

Fördelar med Husqvarna Automower

Det finns många fördelar med att välja en robotgräsklippare från Husqvarna

Den har inga problem med branta sluttningar och klarar faktiskt upp till 24 graders lutning. Den har inga problem med regnet och lämnar heller inga spår i gräsmattan. Tack vare sin tysta gång kan den arbeta hela natten utan att störa någon. Tack vare ett avancerat navigationssystem klarar den också komplexa trädgårdsytor och trånga passager.

Ett välutvecklat säkerhetssystem gör att din robotgräsklippare omedelbart stannar knivarna och stängs av så fort någon lyfter upp den.

Husqvarna Automower® är försedd med rakbladsvassa knivar som klipper varje grässtrå för sig. Resultatet blir en frodig, grön gräsmatta som inte går att uppnå med vanliga knivar. Den kontinuerliga men ändå varsamma klippningen gödslar gräsmattan och gör den välmående och tät. Tack vare att klippningen inte sker i jämna rader utan i ett slumpmässigt mönster får du en mossfri och mycket vacker gräsmatta.