Gräsklippare

Vi erbjuder ett brett urval av gräsklippare med ett flertal klipptekniker att välja bland.  En bra gräsklippare kan vara din bästa trädgårdsinvestering.

gräsklippare

Att välja rätt klippare

En perfekt klippt gräsmatta kräver en gräsklippare som kan hantera såväl komplexa gräsytor som branta sluttningar. Därför erbjuder vi ett brett urval av gräsklippare, framför allt motorgräsklippare men också andra gräsklippare, och ett flertal klipptekniker att välja bland. Vi har handgräsklippare, motorgräsklippare, självgående gräsklippare, batteridrivna gräsklippare, vi har till och med gräsklippare med fyrhjulsdrift. En bra gräsklippare kan vara din bästa trädgårdsinvestering.

Vi på Skog & Trädgård kan det här med gräsklippare. I vårt utbud har vi gott om modeller att välja bland och hjälper dig gärna att välja rätt bland klippare med bakutkast, sidoutkast, uppsamlare eller bioclip.

Vi levererar gräsklippare från välkända märken som Husqvarna och Klippo. Det är varumärken som sätter kvalitet och användarvänlighet i första hand. På Husqvarnas gräsklippare är klippdäcket tillverkat i ett stycke vilket innebär att det inte har några svetsfogar. Detta ger en mycket hög vridstyvhet, tolerans och hållbarhet samt styrka. De flesta klipparna är utrustade med central klipphöjdsinställning vilket gör det enkelt att justera klipphöjden.

Kvaliteten på gräsklipparna från Klippo är också vida känd. Företaget bildades 1954 i Malmö och utsågs 2005 till Kunglig Hovleverantör. Klippo har sålt över en miljon gräsklippare genom åren.

Tips och Trix

Tänk på att sköta om din gräsklippare, då kommer den bli en trotjänare i många år framöver. Spola gärna av den undertill med jämna mellanrum, och kolla oljan efter ett par tre klippningar under säsong. Tänk också på att hålla knivarna välslipade. Vi har både rätt tillbehör och kunskap för att kunna hjälpa dig hålla din gräsklippare i gott skick. Lämna gärna in din gräsklippare på en årlig översyn i vår serviceverkstad. Då vet du att din kompis mår bra och står redo att hjälpa dig när våren kommer.